Setkání partnerů a sponzorů spolku Jedlička. Setkání přátel

V roce 2020 čekalo spolek Jedlička 2019 mnoho práce a příprav na naše nové projekty, o jejichž tvorbu jsme se chtěli podělit s našimi přáteli, partnery, společníky a sponzory, bez kterých by to nešlo. Další velkou novinkou byla výroční zpráva, kterou jsme poprvé představily v knižní podobě.

Krušné Hory MěděnecMěděnec je překrásná obec v blízkosti Krušných hor, kterou navštívilo v červenci roku 2020 mnoho zajímavých hostů z celé České republiky. V Restauraci Fénix pod vedení pana Milana Pecha se poprvé za historii konal soukromý a dobročinný ples spolku Jedlička 2019. Setkání přátel a představení našich projektů přijmuly desítky hostů, kteří dorazili v hojném počtu.

Po desítkách let znovu otevřené kulturní zařízení – restaurace v centru obce. Stylová nekuřácká a bezbariérová restaurace s přístupem přímo z parkoviště. Venkovní krytý prostor pro kuřáky a letní zahrádka jsou součástí naší restaurace, která naopak poskytuje díky klimatizaci i v parných dnech příjemné posezení. U nás se vynasnažíme obsloužit každého, kdo má žízeň, chuť na malé občerstvení a nebo hlad.

Hosté večera

Naši hosté večera dorazili v úžasné náladě. Hudební skupina Sortiment již několik let spolupracuje a realizuje se spolkem Jedlička Mikulášskou nadílku v Dětském Domově Chomutov. Skupina Sortiment provázela celý večer překrásným zpěvem celou akcí, na které se tak podílel Roman Dobrev, Víťa Koliandr, Terezka Kuželková a Martin Raindl.

SORTIMENT je profesionální hudební soubor, který je tím nejlepším řešením k zajištění vysoké úrovně Vámi pořádaných kulturních akcí a to v jakémkoli rozsahu. Naše hudební skupina získala za dobu své úspěšné existence zkušenosti jak u nás , tak v zahraničí. Pravidelně účinkujeme na významných kulturních akcích po celé České republice a to s minimálními technickými požadavky a vlastní kvalitní aparaturou, která nám umožňuje ozvučit akce malých i velkých rozměrů.

Poděkování

Předseda spolku Pavel Schmieder a místopředsedkyně Martina Krutská představili nové projekty, mezi které patří dlouho očekávaná soutěž Kuchaříček nebo Hledáme Svou Hvězdu. Mezi další akce se také počítá nová sbírka školních potřeb v projektu Škola Nás Baví. Zmínit musíme také křest naší nové Výroční Zprávy v knižní podobě. Hosté se také dozvěděli mnoho zajímavých informací jako vznik spolku, realizaci, celá historie a představen byl celý realizační tým Jedličky.

Přes veškeré překážky lze konstatovat, že rok 2019 byl úspěšným. Po 5leté práci konečně fungujeme jako spolek. Měli jsme možnost hrdě ohlédnout se za vším, co jsme jako malý tým dokázali a čím všem jsme si jako celý tým prošli. Pro náš celý projekt to byl pohled poučný, ale i užitečný a plný radosti. Jsem hrdý na to, co jsme jako parta přátel, z malé vesničky na okraji Chomutovska, dokázali. Děkuji všem za perfektní nasazení a dobře odvedenou práci v roce 2019 a těším se na další spolupráci v roce 2020.
author_image
Pavel SchmiederPředseda spolku, Jedlička 2019 z.s.,

Velikonoce 22 se tradičně konali na horách a na Chomutovsku

Velikonoce se tradičně konali na Chomutovsku a na horách a...

Překrásné zdobení a tvorba podzimních obrázků.

Relacaxe v podaní malování a zdobení se konalo v duchu...