Školní sbírka ŠKOLA NÁS BAVÍ pomohla zařízením a veřejnosti

V roce 2020 se celkem rozdalo 125 balíčků školních potřeb, mezi kterými byly i celé školní sety. Děkujeme Vám za pomoc
Chcete-li se přidat do nové sbírky, navštivte samotný projekt sbírky.

Za podpory veřejnosti, partnerů a přátel vznikla sbírka školních potřeb, která pro informaci našich čtenářů trvá celý rok a potrvá i na dále. Chcete-li se stát také dárcem navštivte prosím tuto stránku, na které jsou veškeré informace. PROJEKT ŠKOLA NÁS BAVÍ

Smyslem a cílem celé školní sbírky, je podpořit děti rodin, které nemají dostatek finančních prostředků na vybavení dětí do školy a start školního roku je pro ně velice náročný. Dále chceme pomoci touto formou i sociální zařízení jako Fond ohrožených dětí, Klokánky a Dětské domovy. Děti v nouzi, handicapované a nemocné děti , nemohou z důvodu finanční tísně navštěvovat například zájmové kroužky či si rodiče nemohou dovolit financovat dětem školní obědy.

Ne jen já, ale celý spolek Jedlička jsme velice rádi, že i v této složité době, ve které se nacházíme jste stále dobrosrdeční a to je krásné. Touto formou a každou jinou sbírkou nepomáháte spolku, ale samotným dětem. Díky dobrosrdečnosti partnerů, Vás, sponzorů můžeme realizovat podobné projekty. Děkujeme
author_image
Júlia Schmiederová Jedlička 2019 z.s.,

Velikonoce 22 se tradičně konali na horách a na Chomutovsku