Rok 2021

Drazí přátelé a návštěvníci této sekce. Rok 2021 byl obrovským zklamáním nejen pro naší organizaci Jedlička 2019 z.s., ale tak nějak se celková problematika týkala nás všech. Covid 19 a vlastně veškerá omezení zamezila kontakt a pro naší organizaci to znamenalo neúprosné čekání, které bylo nekonečné. Přiznáme se, že jsme ani neměli sílu za poslední dva roky vydat výroční zprávu, která by stejně obsahovala vše nemožné o Covidu.

Jelikož měl náš realizační tým více času, věnovali jsme se převážně sbírce školních potřeb a pomáhali jsme všude, kde to jen bylo možné v oblasti hygienických potřeb. Děti se měli možnost pravidelně zapojovat do aktivit na dálku a tak nějak jsme tento rok museli zvládnout.

I tak jsme na naše přátelé nezapomněli a snažili jsme se ze všech sil vytvořit co největší opatření, které by chránilo naše malé kamarády. Většina našich volnočasových aktivit proto musela být pro rok 2021 zrušena a převážně se vše točilo kolem vzdálené online komunikaci na dálku. Náš spolek dostal k začátku podzimu konečně povolení a my jsme mohli tak konečně navštívit naše kamarády. Jsme velice rádi, že v roce 2021, který byl pro všechny složitý se našli partneři, kterým patří obrovské díky. Děkujeme.

Nákup psacích potřeb a důležitých školních pomůcek.

Srpen 2021
Během celého roku probíhali nákupy různých školních pomůcek pro projekt Škola Nás Baví.
January 01, 2021
12:00 AM

Překrásné odpoledne na Kovářské.

Září 2021
Konečně se náš tým dostává ke slovu a za podpory našich partnerů a přátel rychlostí blesku začíná naše putování v Krušných horách. Na kovářské se totiž kutí velké překvapení pro naše nejmenší kamarády a náš tým si připravil to nejlepší, co dětičky mají rádi. Hudba, tanec, mnoho dárečků a úžasné atmosféry. Jak nám se nechtělo zpět domů.
January 01, 2021
12:00 AM

Den plný kreativity a překrásných obrázků.

Říjen 2021
V říjnu nás překvapilo překrásné počasí, které doprovázelo naše milé setkání na Kovářské. Děti měli před ssebou den plný kreativity.
January 01, 2021
12:00 AM