Rok 2021

Drazí přátelé a návštěvníci této sekce. Rok 2021 byl obrovským zklamáním nejen pro naší organizaci Jedlička 2019 z.s., ale tak nějak se celková problematika týkala nás všech. Covid 19 a vlastně veškerá omezení zamezila kontakt a pro naší organizaci to znamenalo neúprosné čekání, které bylo nekonečné. Přiznáme se, že jsme ani neměli sílu za poslední dva roky vydat výroční zprávu, která by stejně obsahovala vše nemožné o Covidu.

Jelikož měl náš realizační tým více času, věnovali jsme se převážně sbírce školních potřeb a pomáhali jsme všude, kde to jen bylo možné v oblasti hygienických potřeb. Děti se měli možnost pravidelně zapojovat do aktivit na dálku a tak nějak jsme tento rok museli zvládnout.

I tak jsme na naše přátelé nezapomněli a snažili jsme se ze všech sil vytvořit co největší opatření, které by chránilo naše malé kamarády. Většina našich volnočasových aktivit proto musela být pro rok 2021 zrušena a převážně se vše točilo kolem vzdálené online komunikaci na dálku. Náš spolek dostal k začátku podzimu konečně povolení a my jsme mohli tak konečně navštívit naše kamarády. Jsme velice rádi, že v roce 2021, který byl pro všechny složitý se našli partneři, kterým patří obrovské díky. Děkujeme.

Nákup psacích potřeb a důležitých školních pomůcek.

Srpen 2021
Během celého roku probíhali nákupy různých školních pomůcek pro projekt Škola Nás Baví.
12 AM

Překrásné odpoledne na Kovářské.

Září 2021
Konečně se náš tým dostává ke slovu a za podpory našich partnerů a přátel rychlostí blesku začíná naše putování v Krušných horách. Na kovářské se totiž kutí velké překvapení pro naše nejmenší kamarády a náš tým si připravil to nejlepší, co dětičky mají rádi. Hudba, tanec, mnoho dárečků a úžasné atmosféry. Jak nám se nechtělo zpět domů.
12 AM

Den plný kreativity a překrásných obrázků.

Říjen 2021
V říjnu nás překvapilo překrásné počasí, které doprovázelo naše milé setkání na Kovářské. Děti měli před ssebou den plný kreativity.