Děti se tradičně rozloučily s Prázdninami

Blíží se konec prázdnin a našim hlavním úkolem tohoto měsíce je navštívit naše přátelé v blízkosti Krušných hor. Naše tradiční setkání se nesmí obejít bez opékání špekáčků a předkola talentové soutěže Hledáme Svou Hvězdu 2022.

Krušné hory 25.08.2021 – Vydařené počasí, skvělá nálada, překrásná cesta plná kochání se krajinou v blízkosti Krušných hor, mnoho krásných úsměvů a to nejceněnší, je den plný lásky a radosti. Takto bychom mohli shrnout jednou větou naše poslední prázdninové setkání, které se tradičně konalo na Kovářské. Desítka dětí se těšilo na tradiční opékání špekáčků, předkola talentové soutěže Hledáme Svou Hvězdu, skvělých cen a skvělé nálady.

Hledáme Svou hvězdu

Naše Hvězda je nejoblíbenější talentová soutěž u dětí ze zařízení DD a Fond Ohrožených Dětí. Dětičky si užijí mnoho krásných cen a hlavně super hudby. Každoročně se společně s námi o tuto soutěž stará Hanka Frantová, která patří mezi hudební doprovod. Letošní ročník probíhá zatím fází menšího castingu. Našim cílem je Velký Finálový Den na Měděnci, ve kterém se brzy děti střetnou ve finálovém dnu plných cen a zajímavých hostů.

Škola Nás Baví

Pro naše malé přátelé bylo připraveno 22 školních balíčků. Letos se do školní sbírky zapojila také Maruška Tomsová a Petr Holeček ze Března u Chomutova. Velice si vážíme každé pomoci, díky kterém se můžeme společně o sběr pomůcek postarat. Celý projekt Škola Nás Baví naleznete zde.

Velikonoce 22 se tradičně konali na horách a na Chomutovsku

Velikonoce se tradičně konali na Chomutovsku a na horách a...

Pomozte splnit přání našich dětí z domečku

Sliby se maj plnit o Vánocích! Společně s vámi máme...