Nádherná velikonoční akce pro děti z dětského domova a Fondu ohrožených dětí v ústeckém kraji

2. dubna 2023

Spolek Jedlička 2019 z.s. se již několik let věnuje organizování volnočasových aktivit pro děti z dětského domova, azylového domu a Fondu ohrožených dětí v ústeckém kraji. Přišel čas na další úžasnou akci, tentokrát na téma Velikonoce 2023.

Velikonoce 2023

Dne 1. a 2. dubna 2023 se konala velikonoční akce pro dětský domov a Fond ohrožených dětí, v Zařízení pro děti vyžadující okamžitou pomoc „Na Horách“ na kovářské. Tato akce přinesla radost a vzrušení do životů dětí, které si zaslouží prožít tyto svátky v teplém a láskyplném prostředí.

Velikonoční oslavy zahrnovaly různé tvořivé dílny, kde si děti mohly vyzkoušet kreslení a tvoření ručně vyrobených ozdob na téma Velikonoc. Děti se plně ponořily do tvořivého procesu a vytvořily nádherné a originální kousky, které zdobily prostory Zařízení „Na Horách“.

Jedlička 2019 z.s. děkuje všem za pomoc!

Celá akce byla možná díky štědré finanční podpoře sponzorů a dobrovolníků, kteří se podíleli na organizaci a přípravě celého projektu. Děkujeme všem, kteří přispěli svým časem, energií nebo finančním darem, který umožnil uskutečnit tuto krásnou oslavu.

Rádi bychom touto cestou vyzvali i vás, milí čtenáři, k podpoře našeho spolku Jedlička 2019 z.s. Pokud máte zájem přispět na další akce a projekty pro děti z dětského domova, azylového domu a Fondu ohrožených dětí, budeme nesmírně vděční za váš příspěvek. Každý dar, ať už malý či velký, pomáhá vytvářet lepší budoucnost pro tyto děti a dává jim šanci zažít radost z dětství, kterou si zaslouží.

Přejeme vám krásné Velikonoce a děkujeme za vaši podporu!

Tým spolku Jedlička

Přečtěte si také

Letos si výherci odnesou zajímavé ceny.

Rok 2023 je tu! Náš tým plný úsměvů proto chystá novinky v tomto roce a přípravy na začínající se akce nesmějí v našem spolku chybět. Letos si naši...